Balanz werkt overal

Ooit begonnen vanuit onze hoofdlocatie Hoensbroek met nevenvestigingen in Maastricht, Roermond en Nederweert, hebben we onze vleugels uitgeslagen en bedienen we nu opdrachtgevers in heel Nederland. Balanz Facilitair werkt samen met meerdere MVO-platformen, waaronder: IMMENS KOM'MIT SPRINC KONNEKT’OS En in 2021 zijn we door Beroepsonderwijs Bedrijfsleven uitgeroepen tot Inspirerend Leerbedrijf.

Wij geloven in de kracht van samen

Dat doen we al vanaf onze begintijd. Wij zijn wie we zijn, doordat we met mensen in gesprek gaan. Nieuwsgierig blijven. We zijn gegroeid door eerlijk zaken te doen. We zijn letterlijk begonnen aan de keukentafel en de keukentafel staat nog altijd symbool voor de wijze waarop wij met onze klanten en andere stakeholders praten. Het gemak van praten aan de keukentafel, het zoeken van de dialoog. Dichtbij, persoonlijk.

Onze kernwaarden

DICHT BIJ DE KLANT Dienstverlenend Ontzorgend Resultaatgericht PROFESSIONEEL Afspraak is afspraak Open communicatie Representatief MENSGERICHT Respect Werken naar vermogen Aandacht

Wij zijn Balanz Facilitair

Ga met ons aan tafel

Contact

Het voordeel van de Vebego groep!

We behoren tot een netwerkorganisatie met landelijke dekking. Dit stelt ons in staat om lokaal, over grenzen van markten en branches heen, verbindingen te leggen. Verbindingen die slimme oplossingen tot stand brengen, die u helpen met uw bedrijfsvoering.

Lees meer

Iedereen heeft meerwaarde

Deel dit artikel: