Samenwerking Balanz Facilitair en Rooden Landscape Solutions

AUGUSTUS 2017

Op 3 augustus 2017 is de bedrijfsovername bekendgemaakt van Rooden Landscape Solutions door Vebego International bv.


Rooden heeft vanuit het oogpunt van continuïteit en groeiambitie, alsmede de hiermee gepaard gaande borging van werkgelegenheid, besloten onder de vlag van het Vebego-concern de bedrijfsactiviteiten voort te zetten.

Vebego International bv versterkt met de overname van Rooden de eigen marktpositie binnen de (landelijke) groensector. Rooden is strategisch en als partner waardevol voor de bestaande Vebego-groenbedrijven en vult het eigen expertisepotentieel aan. Rooden zal in het verlengde van de overname o.m. nauw gaan samenwerken met Balanz Facilitair.

Wat betekent deze ontwikkeling voor klanten en relaties?
Rooden zal ook in de toekomst als zelfstandig opererend bedrijf de vertrouwde dienstverlening aan haar klanten en relaties blijven leveren. Alle huidige overeenkomsten en contracten van Rooden lopen door, waarbij Vebego de huidige contractvoorwaarden overneemt. De vestigingen van Rooden blijven behouden. De tenaamstelling en het beeldmerk zullen geen verandering ondergaan.

I.r.t. de bedrijfsvoering heeft er bij Rooden op directieniveau wel een verandering plaatsgevonden. Bij de overgang naar Vebego is de bedrijfsvoering van Rooden overgedragen aan Ben Theeuwen, welke eveneens Directeur is van Balanz Facilitair.

Balanz Facilitair en Rooden zijn 2 separate Vebego-entiteiten die elkaar op strategische vlakken zullen gaan versterken.

TOON MEER

+31 (0)45 566 5000

Ga met ons aan tafel