Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Logo Familiebedrijven Award 2020
Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Dubbel Winst

De uitdaging

Teammanager Harrie Drummen van de Gemeente Schinnen wilde invulling geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid, kwalitatief goede schoonmaak dienstverlening ontvangen en een stimulans geven aan de medewerkers in de zogenaamde ‘kaartenbakken’. Daarnaast wenste men dat de huidige schoonmakers een passende werkplek zouden krijgen en niet het kind van de rekening werden.

De oplossing

Balanz Facilitair heeft voor iedere uitdaging een passende oplossing weten te vinden. De schoonmaakmedewerkers werden door Balanz Facilitair overgenomen en zij werken nog altijd tot tevredenheid op een ander object van Balanz. Voor de vrijgekomen schoonmaak taak zijn medewerkers aangedragen door het taakcluster Werk- en Inkomen van de gemeente Schinnen, die vervolgens door Balanz zijn opgeleid en inmiddels werkzaam op het gemeentehuis van Schinnen.

Het resultaat

Balanz Facilitair heeft voor iedere uitdaging een passende oplossing weten te vinden. De schoonmaakmedewerkers werden door Balanz Facilitair overgenomen en zij werken nog altijd tot tevredenheid op een ander object van Balanz. Voor de vrijgekomen schoonmaak taak zijn medewerkers aangedragen door het taakcluster Werk- en Inkomen van de gemeente Schinnen, die Een tevreden Teammanager over de schoonmaakdienstverlening, uitgevoerd door nieuw opgeleide Balanz medewerkers afkomstig van de Gemeente Schinnen. Een gemeente die samen met Balanz duidelijk haar Maatschappelijke betrokkenheid toont!

Case Schinnen Schrobzuigen