1-5-2017

Verhuizing hoofdvestiging Balanz Facilitair

Het naderende 1e lustrum van Balanz Facilitair als 100% Vebego-bedrijf is ingeluid met de verhuizing van de hoofdvestiging van Balanz.

 

Door de groei van Balanz Facilitair, de uitbreiding van bedrijfsactiviteiten en de noodzaak om bedrijfsruimten te herlokaliseren is het kantoorpand van de hoofdvestiging van Balanz Facilitair per 1 mei 2017 verruild voor een bedrijfspand dat past bij de huidige behoeften. Op 1 mei 2017 is de thuisbasis van Balanz Facilitair gehuisvest op het adres Frederikstraat 5 in Hoensbroek (Gemeente Heerlen).
In 2015 en 2016 zijn de sublocaties in Maastricht en Sittard-Geleen toekomstbestendig gemaakt.

Balanz Facilitair is werkzaam in de schoonmaak- en aanverwante dienstverlening en is sinds 2014 eveneens actief in de groenvoorziening en openbare ruimte met als kerntaken ontwerp, groenaanleg, -onderhoud en civieltechniek.

Balanz faciliteert binnen & buiten en verricht haar dienstverlening in regio Zuid-Limburg middels de inzet van vakbekwaam en gepassioneerd personeel en doet dit met mensen met meerwaarde. De meerwaarde kenmerkt zich door ons unieke personeelsbestand dat bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen vanuit arbeidsgerelateerde subsidietrajecten en CAO'ers. Onze klanten kiezen bewust voor ons personeel, kiezen bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Sámen - klant & Balanz - wordt aan het participatiebelang en aan social return invulling gegeven.

Directeur Ben Theeuwen:
'Er is de afgelopen 2 jaar intensief gezocht naar een passende hoofdvestiging. Met het oog op de diversiteit van onze bedrijfsactiviteiten, de zoektocht naar een locatie die dient als uitvalsbasis voor groen- en schoonmaakpersoneel, waar Opleidingen gehuisvest wordt, materieel van de divisie Groen ondergebracht kan worden en een pand dat optimaal bereikbaarheid is, is de vestiging op Frederikstraat 5 in Hoensbroek de perfecte match. Balanz ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.'

Deel dit artikel: