19-5-2020

Vebego benoemt Peter Paul Wiegmans tot nieuwe Algemeen Directeur van Balanz Facilitair

Hoensbroek, 19 mei 2020 – Familiebedrijf Vebego International B.V. heeft Peter Paul Wiegmans per 1 juni benoemd tot Algemeen Directeur bij haar sociale onderneming Balanz Facilitair. Hij maakt de overstap van zusterbedrijf Hago Zorg waar hij werkte als Operationeel Directeur.

Peter Paul is sinds 2009 aan het moederbedrijf van Balanz Facilitair, Vebego International, verbonden. Hierin is hij werkzaam geweest in verschillende functies, zowel in de staf als operationeel. In zijn laatste functie was hij Operationeel Directeur bij zusterbedrijf Hago Zorg. Gedurende zijn loopbaan heeft Peter Paul meermaals bewezen maatschappelijk actief en sociaal betrokken te zijn, onder andere door het opzetten van verschillende TopAcademies - een leerwerktraject voor praktijkschoolleerlingen. “Het is mijn persoonlijke missie om iedereen te laten deelnemen aan deze maatschappij. En Balanz Facilitair past hier uitstekend bij”, aldus Peter Paul.

 

Voor Vebego International is Balanz Facilitair van grote waarde omdat het bijdraagt aan de doelstelling van Vebego, namelijk het vergroten van maatschappelijke impact. Mark van Haasteren, Divisiedirecteur Vebego: “Wij willen in 2025 dagelijks een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van meer dan 10 miljoen mensen. Een sociale onderneming als Balanz Facilitair past perfect in dit plaatje. En Peter Paul gaat ons hier zeker bij helpen”.

Deel dit artikel: