Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Logo Familiebedrijven Award 2020
Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Theo
01-09-2021

Theo ziet alles!

'Ik heb't wel schoon, dat beloof ik je!'

Op 16 augustus 2021, twee dagen na zijn 63e verjaardag, was onze collega Theo ten Bras 45 jaar in dienst bij Balanz Facilitair. Hij is flink in het zonnetje gezet. En hier zetten we hem nog eens in de schijnwerpers. Want dat verdient-ie. 

Wie hem een beetje kent, weet dat Theo een blij mens is. Iemand die zijn zegeningen telt. "Ik ga met plezier naar m'n werk, wat wil je nog meer!' begint hij enthousiast. De periodieke werkzaamheden op zijn planning komen altijd dik in orde. 'Ik ben SW-medewerker en heb diploma's van SBS en AK BBL1. Ze weten van mij dat ik iets meer tijd neem voor m'n werk, maar het dan ook heel goed doe!" 

Theo werkt bij de Timmerije in Noordijk, bij de Whemerhof in Eibergen en bij Dokter Bosman in Ruurlo. Daar geniet van de waardering die hij krijgt. "Toen ik 45 jaar in dienst was, heeft mijn leidinggevende Dennis me verrast met bloemen en cadeautjes. Hij zei: "Ik wou dat er meer Theo's waren!". En bij de Whemerhof was de kamer voor me versierd met slingers en lampjes. We hebben mijn jubileum gevierd met koffie en tom poucen. Ik hoor er gewoon bij daar, dat is heel leuk."

Theo heeft een goed thuisfront. "Mijn familie is mijn steun en toeverlaat, we helpen elkaar met alles. Ik woon in m'n ouderlijk huis, buiten Haarlo. Dat heb ik van mijn gespaarde geld mooi ingericht. Naast me wonen mijn broers en schoonzussen. Ik wandel graag met hun honden. Zij helpen mij met de financiën en ik eet vaak met hen mee. Maar op zaterdag of zondag kook ik!"

In oktober gaan we een paar dagen met de familie naar Duitsland, met z'n zevenen. Dat wordt weer gezellig genieten van de natuur in de dierentuin, van de terrasjes, wie doet me wat?!

Tot slot Theo's geliefde uitspraak 'Ik zal je wat anders vertellen'. Die klopt! Er valt veel meer over hem te schrijven. Over z'n vriendenclub, over het klootschieten. Maar wat we hier vooral willen zeggen, Theo, is dat wij ontzettend boffen met jou. Want, zoals objectleider Necet zegt: "Jij ziet het werk liggen, jij ziet alles!"

Dankjewel!

 

Meer nieuws

Foto Maurice 2019 V3 Gespiegeld (1)

Nieuwe directeur

1 min.
Whatsapp Image 2022 08 24 At 12.09.28 PM

Het hart van Arjan is gestolen door de Zonnebloem

3 min.
Balanz B Corp Insta (1)

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

3 min.