Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Logo Familiebedrijven Award 2020
Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
F62b5be1bac506315e20b107247071f4fb8fe0df
06-05-2021

Schoon schip

Renis Cijntje (52) heeft mindere tijden gekend, maar door het werk bij Balanz is hij er weer helemaal bovenop: ''Als je opstaat, weet je dat je dat niet voor niets doet.''

Je bent pas later in Nederland gaan wonen. Waar kom je vandaan?

"Ik kom van het prachtige eiland Curaçao. Met mijn begonnen goed vriendin ben ik Nederland samen met haar kinderen. Eenmaal in Nederland heb ik het een tijdje minder heb ik zelfs vastgezeten uit elkaar en. Mijn vriendin en ik begonnen uit elkaar en met een andere vrouw kreeg ik nog twee kinderen. Ook die relatie ging uit en nu ben ik weer terug bij de moeder van mijn eerste drie kinderen. We zijn weer gelukkig samen."

Hoe ben je bij Balanz terechtgekomen?

"Zoals ik al zei heb ik vastgezeten, maar ik heb schoon gemaakt. Via een reïntegratieprogramma ben ik bij Balanz terechtgekomen. Ik werk er nu ongeveer 2,5 jaar eigenlijk is veranderd. Elke dag is anders en ik vind het werk nog net zo leuk als de eerste dag."

Hoe heeft Balanz jou geholpen?

"Waar ik voorheen in de misdaad zat, werk ik nu voor mijn geld. Ik kan je zeggen dat dat een beter gevoel geeft. Het werk heeft mij geholpen om vastigheid te krijgen. Het vult je lege dag en het maakt je bestaan ​​zinvol. Als de wekker gaat, weet je dat je wat te doen hebt."

"Als ik die kan waarmaken dan is mijn dag geslaagd. Bovendien zijn alle collega's erg aardig en gezellig. Je begrijpt dat ik trots ben om voor dit bedrijf te werken!"

 

Meer nieuws

Foto Maurice 2019 V3 Gespiegeld (1)

Nieuwe directeur

1 min.
Whatsapp Image 2022 08 24 At 12.09.28 PM

Het hart van Arjan is gestolen door de Zonnebloem

3 min.
Balanz B Corp Insta (1)

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

3 min.