7-7-2019

Samenwerking XONAR en Balanz, social return middels sociaal ondernemende invulling

7 juli 2017 heeft in de ambiance van Kasteel Cortenbach te Voerendaal – de hoofdvestiging van Vebego International BV - de feestelijke bijeenkomst van de contractbezegeling tussen XONAR en Balanz Facilitair plaatsgevonden

Het MVO-certificaat is door beide partijen getekend, welk getuigd van de partnerschapsovereenkomst tussen beide organisaties om social impact te realiseren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een Zuid-Limburgse samenwerking met substantiële sociaal maatschappelijke waarde!

 

Van link naar rechts, zittend: Ben Theeuwen (Balanz) + Peter Smeets (XONAR), Jurgen van Es (XONAR)
Van links naar rechts, staand: Anouk Janssen (Balanz), Maarten Cobben (Balanz), Rinke Romeijn (Seiso), Ivo Croes (Balanz)

 

XONAR is een hulpverleningsorganisatie voor Jeugdzorg & Opvoedhulp, Vrouwenopvang & Hulpverlening en opvang van alleenstaande minderjarige vreemdelingen (AMV) in Zuid-Limburg.

De Europese Aanbesteding is begeleid door Seiso Facilitair Advies uit Oirschot.
Het contract voor onbepaalde tijd is per 1 april 2017 ingegaan en omvat het verlenen van schoonmaakdiensten aan meer dan 40 XONAR-locaties.

Vanuit beide sociaal maatschappelijke entiteiten worden er door deze samenwerking vanuit een sociaal hart verbindingen gelegd tussen werk, talent, mens en bedrijf.

 

Deel dit artikel: