Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Logo Familiebedrijven Award 2020
Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
01-06-2017

Samenwerking APG en Balanz Facilitair

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, investeren in kansen voor mens en maatschappij. Juist dan als de wereld om ons heen veranderd.

Brightlands Smart Services Campus in Heerlen heeft in september 2016 officieel de deuren geopend. Een initiatief dat ontplooid is door APG, Provincie Limburg, Maastricht University en ABP ter verbinding en kennisdeling van vergaande expertise op het vlak van digitalisering die bijdragen aan oplossingen van economische en maatschappelijke vraagstukken.

In 2016 heeft APG rechtstreeks de opdracht voor herstructurering van de infrastructuur rondom de Smart Services Campus in Heerlen aan Balanz Facilitair gegund. APG toont hiermee haar commitment voor regionale samenwerking én voor samenwerking met een MVO-geënt bedrijf.
Middels de aangegane verbintenis met Balanz geeft APG vorm aan het genereren van social impact en investeert zomede in kansen voor ontwikkeling van en werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Zuid-Limburg.

Balanz Facilitair is trots op het vertrouwen dat APG in haar en haar personeel heeft gesteld.
Divisie Groen van Balanz Facilitair is eindverantwoordelijk geweest voor de realisatie van dit majeure project. Bij Brightlands Smart Services Campus Heerlen is door Balanz onder eigen beheer het civieltechnisch traject - van aanleg tot onderhoud – uitgevoerd. Nieuwe asfaltwegen zijn aangelegd, bestaande wegen werden vernieuwd en is er een parkeerdek op één van de APG-torens gerealiseerd. De uitvoering van de civieltechnische werkzaamheden is door Divisie Groen met een uniek personeelsbestand ter hand genomen en bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen voortkomend uit arbeidsgerelateerde subsidietrajecten en CAO-personeel.

In 2014 is divisie Groen als kernactiviteit aan de bestaande facilitaire dienstverlening van Balanz, zijnde schoonmaak- en aanverwante diensten, toegevoegd. Balanz Divisie Groen is een professioneel en betrouwbaar partner voor ontwerp en advies, aanleg en renovatie van groenvoorzieningen, onderhoud groen, gladheidsbestrijding, cultuur- en civieltechnische werkzaamheden voor de particuliere en zakelijke markt. De civieltechnische tak biedt kansen aan medewerkers om zich door te ontwikkelen tot vakman voor rioolaanleg, bestratings- en betonwerk alsmede asfaltbouw.

 

Case APG

Meer nieuws

Foto Maurice 2019 V3 Gespiegeld (1)

Nieuwe directeur

1 min.
Whatsapp Image 2022 08 24 At 12.09.28 PM

Het hart van Arjan is gestolen door de Zonnebloem

3 min.
Balanz B Corp Insta (1)

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

3 min.