Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Logo Familiebedrijven Award 2020
Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
3FE95387 AD93 4B07 8327 C984BB554AB8
22-03-2022

Met Balanz Facilitair voor goud!

In alles wat we doen gaan we voor de absolute top. Kijk maar naar onze aanpakkers en impactmakers. Daarom dat we er ook voor kiezen om vier absolute topatleten te sponsoren op hun weg naar olympisch goud.

Met twee van de gouden vier heb je al eerder kennisgemaakt. Mitch Valize, die op de Paralympische Spelen in Tokio afgelopen jaar goud haalde. En Sam Schröder de inmiddels nummer 1 tennisser ter wereld!

Daar voegen we graag twee andere toppers aan toe: handbiker Chantal Haenen en sprintster Zara Temmink. Wat de vier gemeen hebben? Ze gaan allevier voor de Paralympische Spelen in Parijs 2024. En Balanz Facilitair sponsort ze tot ze hun doel daar behaald hebben.

In deze blog stellen we je graag voor aan Chantal

Eind 2015 belandde Chantal door een verkeersongeluk in een rolstoel. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ze carrière te willen maken als handbiker. Met succes!

In juni 2021 pakte de Limburgse een gouden medaille op het onderdeel tijdrijden bij het WK in Portugal. Ook wist ze zich te plaatsen voor de Paralympische Spelen in Tokio. Daar greep ze op de tijdrit net naast de prijzen, maar reken maar dat ze zint op revanche…

We houden je op de hoogte over hoe het Chantal en haar collega’s vergaat. Volg Balanz Facilitair op LinkedIn of Instagram dan zit je helemaal vooraan als ze weer nieuwe successen boeken!

Meer nieuws

Foto Maurice 2019 V3 Gespiegeld (1)

Nieuwe directeur

1 min.
Whatsapp Image 2022 08 24 At 12.09.28 PM

Het hart van Arjan is gestolen door de Zonnebloem

3 min.
Balanz B Corp Insta (1)

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

3 min.