29-10-2020

Maurice Frijns nieuwe operationeel manager Balanz Facilitair

“We kijken enorm uit naar de komst van Maurice!”, vertelt een enthousiaste Peter Paul Wiegmans, algemeen directeur Balanz Facilitair. "Met Maurice halen we een operationeel dier binnen met een goed gevoel voor commercie." Op 1 november 2020 maakt Maurice Frijns de interne Vebego-overstap van Hago Zorg naar Balanz Facilitair, waar hij aan de slag gaat als Operationeel Manager.

 

Samen met het managementteam gaat Maurice meebouwen en uitvoering geven aan de nieuwe strategie van Balanz Facilitair. Hierbij kan hij putten uit veel operationele ervaring uit zijn tijd als regiomanager bij Hago Zorg. Daarnaast heeft hij in zijn laatste functie als Zorgcategoriemanager ook veel kennis opgedaan van conceptontwikkeling en commercie.

Trappelen
Maurice: “Ik sta echt te trappelen om bij Balanz aan de slag te gaan. Balanz is een prachtig sociaal bedrijf waarin ik, als eindverantwoordelijke voor de operatie, kan ondernemen vanuit mijn maatschappelijk hart. Ik zie er enorm naar uit om Balanz Facilitair verder te ontwikkelen en positioneren tot dé partij waar ondernemend Limburg en Noord-Brabant graag zaken mee doen. Om wat we doen (leveren van goede schoonmaak), maar vooral ook om wie we zijn.”

0-0-0-0-0

Over Balanz Facilitair

Balanz Facilitair is het meest sociale schoonmaakbedrijf van Limburg en Noord-Brabant. Dagelijks zorgen onze 1000 medewerkers, voornamelijk met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor een schone omgeving bij opdrachtgevers met een groot maatschappelijk hart. Al veertig jaar. Balanz Facilitair is 100% dochter van familiebedrijf Vebego International uit Voerendaal en werkt samen met MVO-platforms Immens, KOM’MIT, Sprinc en Konnekt’os. 

 

 

Deel dit artikel: