Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Logo Familiebedrijven Award 2020
Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
5D078c3be09c4300ff13097629746d32bfc367c4
29-10-2020

Maurice Frijns nieuwe operationeel manager Balanz Facilitair

“We kijken enorm uit naar de komst van Maurice!”, vertelt een enthousiaste Peter Paul Wiegmans, algemeen directeur Balanz Facilitair. "Met Maurice halen we een operationeel dier binnen met een goed gevoel voor commercie." Op 1 november 2020 maakt Maurice Frijns de interne Vebego-overstap van Hago Zorg naar Balanz Facilitair, waar hij aan de slag gaat als Operationeel Manager.

Samen met het managementteam gaat Maurice meebouwen en uitvoering geven aan de nieuwe strategie van Balanz Facilitair. Hierbij kan hij putten uit veel operationele ervaring uit zijn tijd als regiomanager bij Hago Zorg. Daarnaast heeft hij in zijn laatste functie als Zorgcategoriemanager ook veel kennis van conceptontwikkeling en commercie.

Trappelen

Maurice: “Ik sta echt te trappelen om bij Balanz aan de slag te gaan. Balanz is een prachtig sociaal bedrijf waarin ik, als eindverantwoordelijke voor de operatie, kan ondernemen vanuit mijn maatschappelijk hart. Ik zie enorm naar uit om Balanz Facilitair verder te ontwikkelen en positioneren tot dé partij waar ondernemend Limburg en Noord-Brabant graag zaken mee doen. Om wat we doen (leveren van goede schoonmaak), maar vooral ook om wie we zijn.”

0-0-0-0-0

Over Balanz Facilitair

Balanz Facilitair is het meest sociale schoonmaakbedrijf van Limburg en Noord-Brabant. Dagelijks zorgen voor onze 1000 medewerkers, meestal met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor een schone omgeving bij opdrachtgevers met een groot maatschappelijk hart. Al veertig jaar. Balanz Facilitair is 100% dochter van familiebedrijf Vebego International uit Voerendaal en werkt samen met MVO-platforms Immens, KOM'MIT, Sprinc en Konnekt'os.

 

Meer nieuws

Foto Maurice 2019 V3 Gespiegeld (1)

Nieuwe directeur

1 min.
Whatsapp Image 2022 08 24 At 12.09.28 PM

Het hart van Arjan is gestolen door de Zonnebloem

3 min.
Balanz B Corp Insta (1)

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

3 min.