Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Logo Familiebedrijven Award 2020
Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
2B068d501e2dd6436de21c1f9e68c815d50004e7
01-09-2018

Contractondertekening Woningstichting De Voorzorg en Balanz Facilitair

In juli werd het langjarig schoonmaakcontract ondertekend door de Directies van Woningstichting De Voorzorg en Balanz Facilitair. De samenwerking tussen Balanz Facilitair en Woningstichting De Voorzorg onderstreept de maatschappelijke wederzijdse beoogde impact vanuit beide organisaties door het aangaan van sociaal ondernemerschap voor de komende jaren.

Woningstichting De Voorzorg bestaat al sinds 1919 in Parkstad en bezit woningen in de gemeenten Heerlen, Hoensbroek en Brunssum. Parkstad is een van de meest verstedelijkte gebieden in Limburg waar ongeveer een kwart van alle Limburgers woont. Een kwalitatief goed en betaalbaar woningaanbod voor met name de sociale doelgroep is daarom bijzonder belangrijk in deze omgeving.

Social Impact lezen en ervaren in het personeelsblad van Balanz Facilitair

Wat doet Social Impact met ons personeel, met onze klanten en onze maatschappij. Tal van ervaringen zijn te lezen in de september-editie van de ‘voor JOU’, waaronder Mitch Valize en Jeffrey Warnas:

‘Met de juiste wil en een goede portie motivatie bereikt iedereen uiteindelijk zijn doel!’ Dit zijn de woorden van Mitch Valize, topsporter die op weg is naar de Paralympische Spelen in Tokio 2020.

Jeffrey Warnas: ‘Samen vooruitkomen, daar hoort ook het volgen van een cursus bij’. Marjo Timmers slaagt vervolgens met vlag en wimpel.

Lees hier de ‘voor JOU’ | editie september 2018

Meer nieuws

Foto Maurice 2019 V3 Gespiegeld (1)

Nieuwe directeur

1 min.
Whatsapp Image 2022 08 24 At 12.09.28 PM

Het hart van Arjan is gestolen door de Zonnebloem

3 min.
Balanz B Corp Insta (1)

Balanz Facilitair verwerft B Corp-certificaat

3 min.