1-6-2017

Balanz-collega's omarmen het Wereld Muziek Concours 2017

Het Wereld Muziek Concours 2017: 'The place to be' voor muzikanten en muziekliefhebbers! De muzikale en maatschappelijke verbondenheid reikt tot over de hele wereld. Een 4-jaarlijks internationaal muziekfestijn waar veel Balanz-medewerkers van genieten.

Balanz Facilitair en het WMC hebben als Parkstad-organisaties hun sociaal maatschappelijke betrokkenheid onderstreept door een sponsoractie op te zetten die rechtstreeks ten goede is gekomen aan de medewerkers van Balanz Facilitair.

Met het ‘Balanz Raad- en Verlootspel’ zijn personeelsleden in de gelegenheid gesteld WMC-giftcards te winnen. De winnaars zijn begin juni verrast en hebben de giftcards persoonlijk overhandigd gekregen of hebben deze per post ontvangen met als persoonlijke boodschap op de WMC/Balanz-giftcardenvelop:

 

 

De 18e editie van het WMC vindt plaats van 6 juli 2017 t/m 30 juli 2017.

In juli 2017 nemen meer dan 20 duizend muzikanten deel aan het Wereld Muziek Concours (WMC). 260 orkesten met gemiddeld 80 deelnemers uit 32 landen en 5 continenten strijden om een plek aan de wereldtop van de blaasmuziek. Nooit eerder schreven zich zo veel orkesten in voor deelname aan het 4-jaarlijkse festival in het Zuid-Limburgse Kerkrade. Het programma omvat naast blaasmuziek o.a. een Youth Event (met o.m. rappers), diverse soorten concerten, show- en marswedstrijden , optredens van brassbands en er vindt een groots buitenfestival met (cover-) bands plaats, enz., enz. Voor ieder wat wils tijdens de WMC-maand in Parkstad Limburg, het muzikale klankbord van de wereld!

Een geslaagde samenwerking van Balanz Facilitair en de WMC-organisatie!

 

 

Deel dit artikel: