Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Concreet en vanzelfsprekend.

Het uitbesteden van dagelijkse facilitaire zaken, maakt de invulling van social return overal toepasbaar. Dit kan, bijvoorbeeld bij aanbestedingen, het verschil maken. Participatiewet Voldoet u aan de quotumnorm binnen de Participatiewet? Wij vullen uw wettelijke verplichting graag voor u in. Met kwalitatieve dienstverlening.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Concreet en vanzelfsprekend.

Het uitbesteden van dagelijkse facilitaire zaken, maakt de invulling van social return overal toepasbaar. Dit kan, bijvoorbeeld bij aanbestedingen, het verschil maken.

Participatiewet
Voldoet u aan de quotumnorm binnen de Participatiewet? Wij vullen uw wettelijke verplichting graag voor u in. Met kwalitatieve dienstverlening.

 

Wij zijn de logische partner voor dienstverlening met maatschappelijke impact.

Wij geloven in de kracht van sociaal ondernemen. We integreren sociale en financiële doelstellingen. Financieel rendement is waardevol, als middel om de werkelijke missie te bereiken, het creëren van maatschappelijke impact. Balanz Facilitair past de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche toe. Wij hechten bijzonder veel waarde aan een verantwoorde wijze van omgaan met mensen als het kapitaal van de organisatie, als ook het leveren van hoogwaardige dienstverlening, zoals de opdrachtgever is beloofd. Sinds 1 december 2012 committeert Balanz zich aan de Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Zie hier de Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Zichtbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Certificaat is de bekroning van uw inspanningen.

Deel dit artikel: