Impact

We faciliteren met impact. Omdat we geloven in de kracht van sociaal ondernemen.

We zijn PSO 30+ gecertificeerd. Dit is het hoogst haalbare niveau op de prestatieladder Socialer Ondernemen. Dagelijks werken via Balanz bijna 700 aanpakkers (dat is meer dan het dubbele van de minimale PSO-eis van 30%) naar vermogen op ruim 1400 locaties van onze opdrachtgevers. Het PSO 30+-certificaat is de waardering voor ons continue inzet voor samenleving waarin iedereen een rol van betekenis heeft. En het bewijs dat een maatschappelijke missie en bedrijfsmatig ondernemen prima hand in hand gaan.

Door jaarlijks 10% groei van werkplekken voor aanpakkers te realiseren bereiken we meer sociaal rendement. Bij onszelf, bij onze zusterbedrijven of bij opdrachtgevers met een SROI-doelstelling. Dat is ons doel. En zo helpen we Vebego in haar streven om in 2025 dagelijks een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van 10 miljoen mensen.

Lokaal en sociaal
Met onze maatschappelijke partners (gemeenten, SW-voorzieningen, sociale diensten, UWV’s) in de 35 arbeidsregio’s van Nederland, leiden we onze aanpakkers op in de voor hen perfect passende facilitaire taak. Denk aan taken in de schoonmaak, gebouwbeheer, fietsonderhoud of andere multi-services. Goed passend werk voor mensen die dolgraag aan de slag willen.

Alleen zo maken we écht werk van de door de overheid gemaakte banenafspraak van 125.000 banen.

Ga ook met ons aan tafel!
G2HP1509095064
Onze impactmakers!

Opleiding & certificering

Wij zijn PSO 30+ en ISO 9001:2015 gecertificeerd en zijn in het bezit van het OSB Keurmerk. 

Wij beschikken over eigen gecertificeerde SVS opleiders die in- en extern schoonmaakvakopleidingen verzorgen. Dit is uitzonderlijk in de branche en het geeft aan hoe serieus wij omgaan met de kwaliteit van ons vak.

We zijn een Erkend leerbedrijf voor Ecabo en Savantis, en uitgeroepen tot Inspirerend Leerbedrijf door Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

 

Facts

1000 medewerkers
200+ opdrachtgevers in Nederland
90% vakgeschoolde medewerkers
Minder dan 5% verloop personeel