Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Logo Familiebedrijven Award 2020
Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Onze impact

We faciliteren met impact. Omdat we geloven in de kracht van sociaal ondernemen.

Wat betekent werk voor onze 700 collega's met een afstand tot de arbeidsmarkt, onze aanpakkers? Wat doet het met hun financiële situatie en met hun welzijn? En wat is het effect van werk op bijstandsuitkeringen en veiligheid?

Het Impact Institute deed er onderzoek naar en becijferde het welzijnseffect op € 15.200 per jaar per fte (download de samenvatting van het onderzoek hier).

Dit effect bestaat onder meer uit een toename in zelfvertrouwen, autonomie, sociale relaties en status. Het welzijnseffect is groter naarmate de afstand tot de arbeidsmarkt groeit. Ook leveren we met in totaal €4000 aan sociale premies en belastinginkomsten per fte per jaar concreet bij aan de schatkisten van de gemeenten én de Rijksoverheid. Dé impact van Balanz Facilitair.

Minimaal 50 extra werkplekken per jaar

Door jaarlijks 50 werkplekken voor aanpakkers te realiseren bereiken we meer sociaal rendement. Bij onszelf, bij onze zusterbedrijven of bij opdrachtgevers met een SROI-doelstelling. Dat is ons doel. En zo helpen we Vebego in haar streven om in 2025 dagelijks een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van 10 miljoen mensen. En maken we écht werk van de door de overheid gemaakte banenafspraak van 125.000 banen.

Ga ook met ons aan tafel!
Impact
Onze impactmakers!

Opleiding & certificering

Wij zijn PSO 30+ en ISO 9001:2015 gecertificeerd en zijn in het bezit van het OSB Keurmerk. 

Wij beschikken over eigen gecertificeerde SVS opleiders die in- en extern schoonmaakvakopleidingen verzorgen. Dit is uitzonderlijk in de branche en het geeft aan hoe serieus wij omgaan met de kwaliteit van ons vak.

We zijn een Erkend leerbedrijf voor Ecabo en Savantis, en uitgeroepen tot Inspirerend Leerbedrijf door Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

 

Facts

1000 medewerkers
200+ opdrachtgevers in Nederland
90% vakgeschoolde medewerkers
Minder dan 5% verloop personeel