Schoonmaak

De bakermat van ons bedrijf ligt in schoonmaakwerkzaamheden. Dat doen we ook nog steeds. Met veel plezier. Maar onze hoofddoelstelling is zorgen voor een goed verzorgde, fijne werk- of woonomgeving. En dat betekent niet alleen de werkplek schoonhouden, maar ook ervoor zorgen dat de mensen zich goed voelen. Want hoe beter je je voelt op je werkplek, hoe beter je presteert.

Schone ruimten. Dat is wat u wilt. Om dat te bereiken biedt Balanz u dienstverlening op maat. Dat betekent schoonmaak op de momenten dat u dat wilt. Voor de dagelijkse, periodieke én incidentele schoonmaak.

Specialistische schoonmaak
Of het gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of ander schoonmaakwerk dat extra aandacht en precisie vraagt. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en voeren het werk graag voor u uit.

Opleveringsschoonmaak
Een nieuw pand? Een verbouwing achter de rug? Na oplevering van een pand is een grondige schoonmaak gewenst.

Sanitaire supplies
Ook de inkoop van de sanitaire benodigdheden en producten kunnen wij voor u verzorgen. Geen punt.

Extra services
Van het wassen van uw hand- en theedoeken, het reinigen van de keuken, koffiezetapparaten, het bijvullen van voorraden tot bijvoorbeeld het in- en uitruimen van de vaatwasser. Kleine werkzaamheden, die wel belangrijk zijn. Wij verrichten ze graag voor u. Altijd handig.

Neem vandaag nog contact op!
9F45f62cc1794517869fa9c4e4cb21ad41955f75