Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Logo Familiebedrijven Award 2020
Hoera! Balanz Facilitair is nu officieel B Corp gecertificeerd!
Social return

1 januari 2015 is de Participatiewet in werking getreden. Het doel van deze wet is om meer aanpakkers aan het werk te helpen. De participatiewetgeving, het per gemeente verschillende social return-beleid, de uiteenlopende subsidiestromen, en de vele ‘toeleveranciers’ van mensen met een arbeidsbeperking, maken de invulling van het SROI-beleid bij opdrachtgever tot een vak apart. Een vak dat Balanz Facilitair als geen ander verstaat.

We verzorgen de complete invulling van social return. Van het werven, selecteren en opleiden van aanpakkers, tot het plaatsen met loonkostensubsidie, de (vakinhoudelijke) begeleiding en jobcoaching, evaluatie en nazorg. Of het nu gaat om een enkel project of diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. In alle gevallen zorgen we ervoor dat social return inzichtelijk, beheersbaar en – vooral – rendabel is.

PSO 30+
Balanz Facilitair is PSO 30+ gecertificeerd. Door bij ons facilitaire diensten af te nemen of uw totale facilitaire dienst aan ons uit te besteden, geeft u invulling aan social return en voldoet u aan de wettelijke verplichting.

Onze diensten:

  • Van advies op maat over SROI tot volledige ontzorging bij implementatie.
  • Advies bij invulling SROI (aanbesteding, marktconsultatie, retentie).
  • Aanleveren input SROI-teksten aanbesteding.
  • Invulling SROI-verplichting met eigen medewerkers & continue begeleiding contractduur.
  • (Vak)inhoudelijke) begeleiding en jobcoaching aanpakkers.

 

Meer weten? Neem contact op!
G2HP1509108677