Beheer

U kunt de zorg voor uw accommodatie(s) compleet aan ons uitbesteden. Dat bespaart tijd, geld en energie. Of het nu om een multifunctionele accommodatie gaat, de zogenoemde MFA, een milieustraat, parkeergarage, fietsenstalling of ander object. Wij hebben jarenlange ervaring in de diverse werkzaamheden die het beheer met zich meebrengt. Waarbij vooropstaat dat wij ontzorgen.

De diensten binnen beheer

Conciƫrge-, bode- en huismeesterdiensten

Heeft u onderhoudswerkzaamheden in en om uw pand? Ad hoc klussen of structurele taken als de postafhandeling en operationeel gebouwbeheer? Wij hebben de juiste man voor u. Onze huismeesters verzorgen uiteenlopende facilitaire taken. Van een lamp vervangen, koffieautomaten bijvullen of reprotaken uitvoeren tot aan het bemannen van de postkamer.

Scholen, wooncomplexen, multifunctionele accommodaties

Van dagelijkse activiteiten zoals het openen, sluiten en klanten te woord staan, tot aan het innen van parkeergelden en het verrichten van onderhoudsklussen. Wij ontzorgen u met onze dienstverleningsconcepten en denken graag met u mee over mogelijke verbeteringen in de organisatie en inrichting van uw organisatie.

Kennismaken? Neem contact op!
G2HP1509109150