DUBBEL WINST

Wat hebben we gedaan

De uitdaging

Teammanager Harrie Drummen van de Gemeente Schinnen wilde invulling geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid, kwalitatief goede schoonmaak dienstverlening ontvangen en een stimulans geven aan de medewerkers in de zogenaamde ‘kaartenbakken’. Daarnaast wenste men dat de huidige schoonmakers een passende werkplek zouden krijgen en niet het kind van de rekening werden.

De oplossing

Balanz Facilitair heeft voor iedere uitdaging een passende oplossing weten te vinden. De schoonmaakmedewerkers werden door Balanz Facilitair overgenomen en zij werken nog altijd tot tevredenheid op een ander object van Balanz. Voor de vrijgekomen schoonmaak taak zijn medewerkers aangedragen door het taakcluster Werk- en Inkomen van de gemeente Schinnen, die vervolgens door Balanz zijn opgeleid en inmiddels werkzaam op het gemeentehuis van Schinnen.

Het resultaat

Een tevreden Teammanager over de schoonmaakdienstverlening, uitgevoerd door nieuw opgeleide Balanz medewerkers afkomstig van de Gemeente Schinnen. Een gemeente die samen met Balanz duidelijk haar Maatschappelijke betrokkenheid toont!

Balanz Facilitair is een betrouwbare partner die onze taal spreekt als het gaat om de schoonmaakdienstverlening, waardoor wij ook binnen de muren van ons gemeentehuis kunnen spreken van “Schitterend Schinnen”.

Harrie Drummen, Teammanager

Het geeft voldoening om op meerdere vlakken een oplossing te bieden voor uitdagingen. Een oplossing voor klant, medewerker en Balanz!

Ivo Croes

045 - 566 5000

Ga met ons aan tafel