Balanz Facilitair en Stichting kom Leren sluiten een meerjarige overeenkomst

HEERLEN, APRIL 2016

Met de gunning van een 4-jarig contract (plus de mogelijkheid tot optiejaren) – ingaande 1 januari 2016 – is kom Leren één van de grootste opdrachtgevers van Balanz Facilitair in Maastricht en het Mergelland geworden.
Balanz Facilitair zal gedurende de looptijd het schoonmaakonderhoud verrichten bij de scholen van de stichting kom Leren. Bij de gewonnen aanbesteding, vormde de inzet van medewerkers uit de sociale werkvoorziening een onderscheidend én belangrijk aspect.

Feestelijke bijeenkomst i.v.m. contractondertekening


Balanz Facilitair biedt in Zuid-Limburg, zowel binnen als buiten, de werknemers en bewoners, een schone en prettige omgeving, waarin zij kunnen werken, leren en leven. Dit doen wij met 1.000 medewerkers in onder andere schoonmaakdiensten, specialistische reiniging, conciërge- en huismeesterdiensten, cultuurtechniek, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen. Onze medewerkers, hoofdzakelijk met een (grote) afstand tot de reguliere arbeidsmarkt zijn dagelijks vol enthousiasme en met passie voor het vak werkzaam bij onze klanten.

Balanz Facilitair is een 100% dochter van het internationaal familiebedrijf Vebego.

kom Leren telt 21 scholen in Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen en Valkenburg aan de Geul, waar ongeveer 300 personeelsleden onderwijs verzorgen aan 3.700 leerlingen.
kom Leren wordt gespeld met een kleine “k” omdat men kinderen van klein tot groot uitnodigt om bij de stichting te komen Leren met een hoofdletter “L”. Stichting kom Leren staat voor kwalitatief goed onderwijs, waarbij men de eigenheid van ieder kind niet uit het oog verliest.

TOON MEER

+31 (0)45 566 5000

Ga met ons aan tafel