2 schoonmakers voor openbare ruimtes winkelcentrum Parkstad

Balanz Facilitair is een facilitaire dienstverlener gespecialiseerd in schoonmaak en groenvoorziening/openbare ruimte. Wij zijn gevestigd in Heerlen en opereren in de regio Zuid-Limburg. Balanz Facilitair is onderdeel van het internationale familiebedrijf Vebego. De ruim 1000 medewerkers, die hoofdzakelijk een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben, zijn dagelijks vol enthousiasme en met passie aan het werk bij meer dan 900 objecten van klanten.

Binnen Balanz Facilitair staan de volgende kernwaarden centraal: dicht bij de klant, mensgericht en professioneel. De combinatie van deze kernwaarden maakt Balanz Facilitair een uniek bedrijf.

Op dit moment zoekt Balanz Facilitair:2 schoonmakers voor openbare ruimtes winkelcentrum Parkstad

Contractomvang zaterdag en zondag; 3 uren van 06.00 uur - 09.00 uur


Hoofdtaken:
Uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden zoals stofwissen, prullenbakken legen en reinigen van vloeren e.d..

Toepassen van voorgeschreven werkmethoden. Gebruiken van schoonmaakmiddelen, handgereedschap en meerdere soorten machines volgens de gegeven werkinstructies. In ordelijke staat houden van materialen (werkwagen, doeken, werkkast).Functie-eisen:
  • geen problemen met krachtinspanningen bij het tillen van materialen, het uitvoeren van handmatige bewerkingen
  • Lopend en staand kunnen werken, soms in gedwongen houding of op trappen/ladders
  • Een aantal jaren relevante werkervaring binnen de schoonmaakbranche geniet onze voorkeur
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • In bezit van eigen vervoer (pré).
 
Wat bieden wij:
Je komt te werken in een organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega´s, in een leuke werksfeer en teamspirit, centraal staan. We bieden je een afwisselende functie, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf (RAS)
 
Contactinformatie
Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd in de functie? Schrijf een motivatiebrief en stuur deze samen met je CV naar Balanz Facilitair, Frederikstraat 5, 6433 GK Hoensbroek of naar emailadres HRM@balanzfacilitair.nl.

+31 (0)45 566 5000

Ga met ons aan tafel