Balanz Facilitair blijft bij Weller schoonmaken

OKTOBER 2015

Met de hernieuwde gunning van een 5-jarig schoonmaakcontract – ingaande 1 januari 2016 – blijft Weller een van de grootste opdrachtgevers van Balanz Facilitair in Parkstad.


 

Balanz Facilitair zal gedurende de looptijd het schoonmaakonderhoud en glasbewassing verrichten bij de vele wooncomplexen van Weller in Heerlen, Brunssum en Schinveld. Bij de, in concurrentie, gewonnen aanbesteding, vormde de invulling van social return in relatie tot de Participatiewet een belangrijk aspect.
Balanz Facilitair biedt in Zuid-Limburg, zowel binnen als buiten, de werknemers en bewoners, een schone en prettige omgeving, waarin zij kunnen werken, leren en leven. Dit doen wij met circa 1.000 medewerkers in onder andere schoonmaakdiensten, specialistische reiniging, conciërge- en huismeesterdiensten, cultuurtechniek, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen. Onze medewerkers, hoofdzakelijk met een (grote) afstand tot de reguliere arbeidsmarkt zijn dagelijks vol enthousiasme en met passie voor het vak werkzaam bij onze klanten.


Balanz Facilitair is een 100% dochter van het internationaal familiebedrijf Vebego.


Weller beheert rond 10.000 woningen, winkels en garages in Heerlen, Brunssum en Schinveld. Meer dan 25.000 mensen vinden hun thuis in een woning van Weller. En deze mensen hebben elk op zijn of haar beurt een eigen smaak, leefstijl en specifieke woonwensen. Die persoonlijke wensen staan bij Weller centraal.


www.wellernet.nl

TOON MEER

+31 (0)45 566 5000

Ga met ons aan tafel