CIVIELTECHNIEK BIJ APG | BRIGHTLANDS SMART SERVICE CAMPUS HEERLEN

Wat hebben we gedaan

De uitdaging

Divisie Groen heeft in 2016 de opdracht van APG gegund gekregen voor de herstructurering van de infrastructuur rondom de kantoortoren van Brightlands Smart Services Campus Heerlen: Nieuwe wegen aanleggen of vernieuwen en een parkeerdek realiseren op het dak van één van de APG-kantoortorens middels de inzet van mixed teams (MMA- en CAO-personeel). Het gehele asfalt dient tijdens sluitingstijd van de Campus gerealiseerd te worden.

De oplossing

Middels LEAN Planning heeft Balanz alle asfaltwegen in het aangegeven tijdsbestek van 24 uur gerenoveerd e/o opnieuw aangelegd.
Een uitdaging die het personeel van Balanz met beide handen heeft aangegrepen. Vakkundige aansturing en inzet van personeel, professioneel materieel en daad bij het woord voegen:
Balanz | Divisie Groen heeft de skills om civieltechnisch werk uit te voeren met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het resultaat

APG kijkt samen met Balanz terug op een prettige samenwerking waarin innovatieve ideeën en vakkundige daadkracht geleid heeft tot het gerealiseerde civieltechnisch project.
Conform afspraak zijn in een kort tijdsbestek de civieltechnische werkzaamheden uitgevoerd.
APG en Balanz Facilitair zijn trots op het resultaat. De mogelijkheid is door APG benut om te investeren in kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt middels de rechtstreeks verstrekking van de opdracht aan Balanz Facilitair. Medewerkers zijn gaandeweg het project tot bloei gekomen door hun inzet bij de uitvoering van werk met maatschappelijk belang.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, investeren in kansen voor mens en maatschappij. Juist dan als de wereld om ons heen veranderd.

Dave Huntjens, MosaLira

045 - 566 5000

Ga met ons aan tafel