Begraafplaatsmanagement

Als specialist in het beheer van begraafplaatsen ontzorgen wij u bij het beheer en onderhoud van uw begraafplaatsen. Een uniek dienstverleningsconcept, waarbij u als gemeente het beleid bepaalt en de complete uitvoering ervan uitbesteed aan een ervaren betrouwbare partner. Die begrijpt dat u uw burgers en andere bezoekers een aantrekkelijk gedenkpark en een gastvrije ontmoetingsplek wil bieden.

De diensten binnen begraafplaatsmanagement

  • ADMINISTRATIE
    Van planning van de begrafenis tot en met de facturatie: wij verzorgen graag de gehele grafadministratie voor u. Vakkundig en uiterst zorgvuldig.
  • COMMUNICATIE & INFORMATIE
    Gemeente, nabestaanden, bezoekers, (onder)aannemers, uitvaartondernemers, de belanghebbenden rondom een begraafplaats zijn divers. Wij verzorgen alle communicatie met de belanghebbenden. We houden toezicht, controleren op nalatig onderhoud of bijvoorbeeld op de juiste grafdekking. Klantgericht en op passende wijze. 
  • ONDERHOUD
    Wij verzorgen graag het reguliere onderhoud van de totale begraafplaats en het onderhoud van de graven. Alles tot in de puntjes verzorgd.

FACTS

180 klanten in Zuid-Limburg

90% geschoolde medewerkers

OPLEIDING & CERTIFICERING

Wij beschikken over eigen gecertificeerde SVS opleiders die in- en extern schoonmaakvakopleidingen verzorgen. Dit is uitzonderlijk in de branche en het geeft aan hoe serieus wij omgaan met de kwaliteit van ons vak. Erkend leerbedrijf voor Ecabo, Aequor en Savantis.

Logo's nog toevoegen!! Toevoegen Erkend leerbedrijf voor Ecabo, Aequor en Savantis SGS ISO 9001:2008

ONDERHOUD & KEURINGEN

Van stofzuigers tot schrobzuigmachines, onze eigen onderhoudsdienst verricht het preventieve en correctieve onderhoud aan onze 1500 machines.

045 - 566 5000

Ga met ons aan tafel